Analyse this:

Blogo-metafizica. Internetul e un proiect uman unic, el se inventeaza inca, noi toti facem asta fiecare contribuind in felul nostru unic, prin scripturile noastre, prin click-urile noastre, dorintele sau adversitatile noastre, caci noi suntem Internetul !

Mini-CV. Am facut graphic design, apoi web design, am stat cativa ani pe taramul CM (content management) pentru a ajunge la web analytics, pasiunea cea din urma si cea mai durabila.

De ce web analytics ? Pentru ca analiza de web este printre putinele activitati care ne invata cum sa intelegem limba esoterica a web-ului. Web analytics este o oglinda cu care ne putem privi pe noi insine printre miliardele de biti de informatie ce strabat Reteaua.

Fie ca ne preocupa web-ul din pasiune, pentru un business sau pentru compania la care lucram, numitorul comun al succesului se numeste la fel: web analytics.

miercuri, 12 noiembrie 2008

Google Analytics - Capabilitati noi

Noi caracteristici au fost adaugate de Google Analytics.

Este vorba de segmentarea avansata(scurta prezentare video) cu ajutorul careia te poti focusa doar asupra unuor aspecte ale site-ului si analiza separat.

Custom Reports permite customizarea rapoartelor si adaugarea oricaror metrici rapoartelor tale. Astfel poti obtine niste rapoarte foarte elaborate, care contin exact detaliile dorite, in ordinea dorita.

Desi inca versiuni BETA, noile caracteristici functioneaza foarte bine, ele aducand un plus de flexibilitate tool-ului facandu-si rasuflarea simtita in ceafa marilor vendori de solutii web analytics.

Parerea mea e ca Google Analytics se misca extrem de rapid pe aceasta piata si in curand vor ajunge in topul solutiilor preferate de analiza web.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu